Outof stock
paket-minirunda
img_8858-2
img_8859-2
img_8864-2

Paket – MiniRunda

100.00 Kn 70.00 Kn

Nešto sasvim novo i jako-ljuto. Paket složen samo od proizvoda iz linije MiniRunda.

Cider – 100ml ; Fermentirani slatki umak za kojeg smo koristili krušku, vaniliju i desetak paprika različite ljutine. Umak svojom alkoholnom aromom podsjeća na alkoholno piće od jabuke – cider.

Origano – 100ml ; Fermentirani ljuti umak od super-ljutih i ljutih paprika. Origano je dodano u prije fermentacije kako bi se osigurao savršeni spoj okusa.

Sparina – 100ml ; Habanero fermentirani super-ljuti umak. Mirisom i okusom prevladava češnjak i habanero aroma. Nije ljut kao Partenca ili Furija, ali svakako dobro drma.

Nema na zalihi

Kategorija

Komentari

Za sad nema komentara.

Budi prvi s komentarom “Paket – MiniRunda”

Možda ti se svide i oviproizvodi

Origano

30.00 Kn

U mošt od super-ljutih i cayenne paprika smo ubacili origano, zatvorili i pustili proces fermentacije da odradi svoje. Zbog domaćeg suhog origana već sutradan je sve mirisalo na pizzu. Iako miris nosi specifičnu notu origana, okus jer oštar i direktan kako bi se to očekivalo od super-ljutih paprika. Nakon fermentacije dodali smo i rajčicu kako bi umak ‘razblažili’ i dodatno pripremili za njegovo prirodno stanište, pizzu!

Sparina

40.00 Kn

Umak je snažno aromatiziran s češnjakom i tjera vampire u radiusu od kilometra. Uz paprike prilikom fermentiranja dodajemo vodu, ocat i sol, a nakon toga i češnjak. Ovo je jedan od onih umaka koji osvajaju svojom jednostavnošću. Svrstali smo ga u super-ljuto dok je prava istina negdje na granici kao i sam Habanero. Točnije kako je Habanero najblaža od super ljutih paprika, tako je ovo i najblaži super ljuti umak u našoj ponudi.