Outof stock
paket-minirunda
img_8858-2
img_8859-2
img_8864-2

Paket – MiniRunda

100.00 Kn 70.00 Kn

Nešto sasvim novo i jako-ljuto. Paket složen samo od proizvoda iz linije MiniRunda.

Cider – 100ml ; Fermentirani slatki umak za kojeg smo koristili krušku, vaniliju i desetak paprika različite ljutine. Umak svojom alkoholnom aromom podsjeća na alkoholno piće od jabuke – cider.

Origano – 100ml ; Fermentirani ljuti umak od super-ljutih i ljutih paprika. Origano je dodano u prije fermentacije kako bi se osigurao savršeni spoj okusa.

Sparina – 100ml ; Habanero fermentirani super-ljuti umak. Mirisom i okusom prevladava češnjak i habanero aroma. Nije ljut kao Partenca ili Furija, ali svakako dobro drma.

Nema na zalihi

Kategorija

Komentari

Za sad nema komentara.

Budi prvi s komentarom “Paket – MiniRunda”

Možda ti se svide i oviproizvodi

Sparina

40.00 Kn

Umak je snažno aromatiziran s češnjakom i tjera vampire u radiusu od kilometra. Uz paprike prilikom fermentiranja dodajemo vodu, ocat i sol, a nakon toga i češnjak. Ovo je jedan od onih umaka koji osvajaju svojom jednostavnošću. Svrstali smo ga u super-ljuto dok je prava istina negdje na granici kao i sam Habanero. Točnije kako je Habanero najblaža od super ljutih paprika, tako je ovo i najblaži super ljuti umak u našoj ponudi.

Origano

30.00 Kn

U mošt od super-ljutih i cayenne paprika smo ubacili origano, zatvorili i pustili proces fermentacije da odradi svoje. Zbog domaćeg suhog origana već sutradan je sve mirisalo na pizzu. Iako miris nosi specifičnu notu origana, okus jer oštar i direktan kako bi se to očekivalo od super-ljutih paprika. Nakon fermentacije dodali smo i rajčicu kako bi umak ‘razblažili’ i dodatno pripremili za njegovo prirodno stanište, pizzu!

Cider

30.00 Kn

CIDER je pravi mali craft ljuti umak. Kruška u šećeru s paprikama ostavljena puna dva mjeseca. Kad smo vidjeli da smjesa miriše po viljamovki i da se unutra sigurno može izmjeriti koji promil alkohola, vrenje smo odlučili zaključiti laganim kuhanjem. Mirisom podsjeća na somersby od jabuke zbog cimeta pa se nos lako zavara, zbog toga idealno ime je CIDER. Marinirati piletinu u njemu je prava fantazija.