Vidi košaricu “Mirodija” je dodano u vašu košaricu.

Kašun + 3 umaka

130.00 Kn

Ergonomski oblikovan drveni stalak koji odgovara svim tipovima ruku. Nije bitno imate li male ruke, velike ruke.. bitno je samo da imate ruke, odnosno barem jednu…

Očisti

Dosadilo vam je nositi umake u rukama? Predstavljamo drveni stalak u kojeg stanu čak 3 ljuta umaka.
Zapečatite rat s ukućanima tako da u hladnjaku držite drveni stalak koja zauzima puno više mjesta nego 3 umaka u vratima hladnjaka. Obilježite svoj teritorij, kupite tri stalka i držite po jednu na svakoj polici hladnjaka.
Zaboravite dolazak na roštilj praznih ruku. Dok drugi plaćaju visoke svote za meso ili alkoholna pića, vi budite onaj koji donosi ljute umake i ušetajte s drvenom nosiljkom…
Jesmo rekli da je od drva i da je ergonomski oblikovana tako da odgovara svim tipovima ruku? Nije bitno imate li male ruke, velike ruke.. bitno je samo da imate ruke, odnosno barem jednu jer u protivnome nosiljku morate nositi oko vrata kao lančić..
Ponosno napravljena u Kaštelima, od istih ljudi koji proizvode umake. Branko pila, zabija brokve (čavle) i lijepi, a Marina ih lakira.

Napomene uz proizvod: Trudimo se uvijek imati na lageru sve proizvode, no ukoliko u trenutku narudžbe nemamo traženog proizvoda, ponudit ćemo vam zamjenu ili opciju čekanja istog dok ne bude dostupan. Mudro je provjeriti stanje proizvoda na njegovim stranicama, odnosno ako je isti već raspoloživ za kupovinu preko /Trgovine, onda ga skoro sigurno imamo na stanju. Trudili smo se kupce ograničiti na kombinacije ‘različitih’ proizvoda po pitanju ljutine i okusa, tako da je preko konfiguratora proizvoda trenutno nemoguće naručiti 2 ili 3 ista proizvoda, no ako baš insistirate na tome, sadržaj ljute nosiljke možemo izmijeniti prema vašim željama. Slobodno nas kontaktirajte za sve izmjene sadržaja. Cijena se odnosi na drvenu nosiljku i 3 umaka. (Branko nije marangun, Marina nije pitur, tako da je završna obrada upitna! Korišteno je puno drvo i PU ljepilo, trajnost zagarantirana.)