Showing all 3 results

Cider

30.00 Kn

CIDER je pravi mali craft ljuti umak. Kruška u šećeru s paprikama ostavljena puna dva mjeseca. Kad smo vidjeli da smjesa miriše po viljamovki i da se unutra sigurno može izmjeriti koji promil alkohola, vrenje smo odlučili zaključiti laganim kuhanjem. Mirisom podsjeća na somersby od jabuke zbog cimeta pa se nos lako zavara, zbog toga idealno ime je CIDER. Marinirati piletinu u njemu je prava fantazija.

Fumada

30.00 Kn

Zeleno čudovište koje bira svoj kult poklonika. FUMADA je jako specifičan umak koji se neće sviditi svakome. Inicijalno je stvoren kako bi imao umak koji ide u ribu, ali smo tokom godina shvatili da se radi o pravom biseru. A kako volimo eksperimentirati tako smo shvatili da dobro ide uz kobasice, meso i puno lipih stvari. Zbog mente i kapara umak neće dobro proći kod svakoga. Jedinstven umak s van-standardnim sastojcima, idealan za gastro hedonizam i uživanje.

Pecibokun – Kiseli feferoni

40.00 Kn

Kiseli feferoni iz dućana su prava stvar, jelda? E pa nisu, a mišljenje će vam prominit Kiseli ljuti feferoni iz domaće proizvodnje. Osim što je skoro sve domaće, unutra su i feferoni stari svega nekoliko sati. Znači obrani te unutar sat-dva iskidani, marinirani i začinjeni. Teglica je ispunjena kombinacijom blagih i ljutih feferona, većim dijelom očišćenih od sjemenki. Za magičan okus i miris zaslužna je kombinacija začina koje ima na izobilje unutar svake teglice.